Inschrijven

Wat leuk dat je je aanmeldt om met een team of als individu mee te doen aan de tweede Burgumer Doarpskwis!
We heten jullie van harte welkom.

De kwis wordt gehouden op vrijdag 29 december 2023. Daaraan voorafgaand krijgen de teamcaptains een e-mail met nadere informatie. Houdt dit in de gaten!

Aanmelden teams

Aanmelden van teams kan tot zaterdag 23 december 2023 of tot zolang wij dat nog probleemloos kunnen verwerken. Op het moment dat het inschrijfformulier hieronder niet meer beschikbaar is, is de inschrijving definitief gesloten en is deelname voor dit jaar niet meer mogelijk. Maximaal aantal teams: 100.

Naam team

Bij inschrijving dient het team een (ludieke) teamnaam te vermelden. Check eerst hier (of via de pagina Reglement) de lijst met al ingeschreven teams, zodat er geen dubbele namen worden opgegeven. De organisatie heeft het recht om een naam af te keuren en kan je verzoeken een nieuwe teamnaam op te geven.

Kosten

De kosten voor deelname aan Burgumer Doarpskwis bedraagt € 35,00 per team, ongeacht het aantal deelnemers in een team.

Het inschrijfgeld dient direct bij inschrijving betaald te worden. Dit kan via de Ideal-link op het inschrijfformulier, of op rekeningnummer: NL17 RBRB 0200693794 ter attentie van Stifting Burgumer Barren, onder vermelding van je teamnaam.

Let op:

De inschrijving is pas definitief als de organisatie van de Burgumer Doarpskwis het inschrijfgeld heeft ontvangen op hun rekening. De teamcaptain ontvangt dan een bevestiging van de penningmeester, en krijgt van haar een teamnummer. Restitutie van het inschrijfgeld is vanwege de gemaakte kosten niet mogelijk.

Aanmelden individu

Je kunt je ook als individu opgeven. De organisatie zorgt dat alle individuele inschrijvingen een groep gaan vormen. Zo kun je toch meedoen. Je hoeft dan ook nog geen teamnaam te bedenken. Je kunt je aanmelden door even een mailtje te sturen naar info@burgumerdoarpskwis.nl.

INSCHRIJFFORMULIER DOARPSKWIS BURGUM 2023

❌ De inschrijving voor de Burgumer Doarpskwis is gesloten vanaf 27 december 2023!