Inschrijven

Wat leuk dat je je aanmeldt om met een team mee te doen aan de eerste Doarpskwis Burgum!
We heten jullie van harte welkom.

De kwis wordt gehouden op woensdag 28 december 2022. Daaraan voorafgaand krijgen de teamcaptains een e-mail met nadere informatie.

Aanmelden teams

Aanmelden van teams kan zolang wij dat nog probleemloos kunnen verwerken. Op het moment dat het inschrijfformulier hieronder niet meer beschikbaar is, is de inschrijving definitief gesloten en is deelname voor dit jaar niet meer mogelijk. Maximaal aantal teams: 100.

Naam team

Bij inschrijving dient het team een (ludieke) teamnaam te vermelden. Check eerst de lijst met al ingeschreven teams, zodat er geen dubbele namen worden opgegeven. De organisatie heeft het recht om een naam af te keuren en kan je verzoeken een nieuwe teamnaam op te geven.

Kosten

De kosten voor deelname aan Doarpskwis Burgum bedraagt € 25,00 per team, ongeacht het aantal deelnemers in een team. Het inschrijfgeld dient direct bij inschrijving betaald te worden. Dit kan overgemaakt worden op rekeningnummer: NL17 RBRB 0200693794 ter attentie van Stifting Burgumer Barren, onder vermelding van je teamnaam.

Corona

Mocht het zo zijn, dat er in december nog steeds sprake is van maatregelen rondom corona, dan is ieder team zelf verantwoordelijk om zich daaraan te houden.

Stel nu dat je team groter is dan het aantal mensen dat is toegestaan om op een locatie te zijn. Voor de inschrijving en deelname is dit geen probleem, maar je dient dit binnen je eigen team zelf op te lossen. Volgens de regels mag een team maar vanuit 1 locatie werken, maar dat zouden we dan in voorgenoemde situatie moeten aanpassen. Je ontvangt hierover dan tegen die tijd bericht van ons.

INSCHRIJFFORMULIER DOARPSKWIS BURGUM 2022

❌ De inschrijving voor de Burgumer Doarpskwis is gesloten vanaf 24 december 2022!